Noé Állatotthon Noé Állatotthon

Vásárlási feltételek

2009.11.24

Általános tudnivalók

A megrendelések feladása a (W)ebShopban kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.keverekkutya.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

Áruházunkban vásárlás elött regisztrációra van szükség, majd ez után kerül sor a szállítási és számlázási adatok megadására . A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek.

Az áruházban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

Szállítási és fizetési feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest 5-10 munkanapon belül, vagy a megrendelést követő e-mailes visszajelzésünk után, egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

- Postai utánvéttel: vidéki és budapesti vásárlóink is igénybe vehetik. Főként az 5 kg alatti és 20.000 Ft-nál nem értékesebb megrendeléseknél javasoljuk. A szállítási költséget a regisztrált szállítási cím alapján a szoftver automatikusan kalkulálja, s ezzel együtt, a fizetendő díjat is jelzi Önnek a kosár funkcióban.Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó postai dolgozónak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

-Személyes átvétel: Lehetőség van arra is, hogy megrendelését személyesen vegye át. Ezt megteheti a Noé Állatotthonban H-Sz 10-15 óra között. XVII.kerület Csordakút u. vége.

Térkép


Noé Állatotthon Alapítvány nagyobb térképen való megjelenítése

Fizetési módok

Készpénz: Fizetés az áru átvételekor készpénzben.

Postai utánvét: A fizetést Ön a szállítónál intézi.

Garancia

Az érvényes jogszabályok szerint a termékekre a gyártó által biztosított jótállást vállaljuk. A konkrét jótállási idő minden termék mellett feltüntetésre került az áruházban. Ahol nem szerepel garanciális idő a termék mellett, azokra a termékekre a gyártó nem biztosít jótállást.

A gyártó által biztosított jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek.

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a (W)ebshop-ba. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. 
  • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. 
  • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
  • Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide

Árúkészletünket folymatosan töltjük fel, amennyiben nem találja a keresett árút, e-mailben várjuk jelentkezését hisz sok minden van még ami feltöltésre vár.

Levelezés

A virtuális áruház működésének és kiszolgálásának sikere a célunk. Ennek kialakításában, felmérésében leginkább a vevők segíthetik munkánkat, ezért is biztosítottunk lehetőséget e-mailes kapcsolatra. Így folyamatosan figyelemmel tudjuk kísérni pozitív és negatív véleményüket, a termékekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeiket, esetleges reklamációikat. E-mail címünk: info@keverekkutya.hu

Reméljük, hogy áruházunk választékával, valamint szolgáltatásaival elégedett lesz, és további érdeklődésére számíthatunk.